Talli Kempele Pulkkisentie MUUTTOVALMIS

Kempele, Kempele Keskus

12 948 €

17 jou 18:04
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Pulkkisentie
Pinta-ala: 25 m²
Kauppa: Kiinteistönvälitys Janhunen
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Ilmoituksen tiedot

UUSI tallikohde on valmistunut! Vielä kaksi vierekkäistä 25m² tallia jäljellä! Pyydä hinnasto ja esittely. Sijoittajille tarjoamme myös helppoa vuokrauspalvelua.

Sovi esittely kohteeseen sinulle sopivaan aikaan myös iltaisin ja viikonloppuisin! Välitysliikkeenä teemme kaupanteosta helppoa ja hoidammme kaikki paperityöt puolestasi varainsiirtoveroa myöden ammattitaitoisesti! Sijoittaja-asiakkaille välitysliikkeemme hoitaa vuokrauksen asiakkaan puolesta.

Kempeleen Hakamaalle (Shellin läheisyyteen) rakennetaan uusia talleja suositulla menestyskonseptilla. Rakennettavat tallit ovat kooltaan 24,9 ja 33,9 neliöisiä. 24,9 m2 talli on 5,7 metriä pitkä. Oven leveys 3 metriä ja korkeus 3,5 metriä. Myyntihinnat alkaen 12948 Euroa. Lainaosuus 19422 Euroa. Velaton hinta 32370 Euroa.

Lämmitysmuotona halleissa on kaukolämmöllä tasaisesti lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka tuo ennen kaikkea mukavuutta. Varastoissa on noin 3,0 e/m2/kk hoitovastike sisältäen lämmityksen. Rahoitusvastike on noin 4,99 e/m2/kk. Varastoihin kuuluu vakiona sähkömoottorilla toimivat ovet, led-valot, vesipiste (myös lämmin vesi) ja huippuimuri.

Kohteet soveltuvat erinomaisesti varastoksi, harrastustiloiksi tai yrityksen käyttöön niiden muokattavuuden vuoksi. Varastoihin on mahdollisuus rakentaa parvi, WC ja pieni keittiö.

Lainaosuus 60%. Voit myös maksaa lainaosuuden kerralla pois.

Kiinteistönvälitys Janhunen tekee kaupanteon helpoksi esittelemällä kohteen asiantuntemuksella.
Hoidamme kaupanteossa puolestasi kaikki asiakirjat varainsiirtoveroilmoitusta myöden kuntoon. Tallin tarkastuksessa ja luovutuksessa olemme aina mukanasi kertomassa olennaiset käytännön asiat!

Soitto vain ja käydään tutustumassa talleihin!

Kiinteistönvälitys Janhunen päivystää joka päivä välillä 8-22!
Kiinteistönvälitys Janhunen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja