Oopperan kummitus 2 lippua ti 6.11. (loppuunmyyty)

Hinta: 119 €
Sijainti: Helsinki, Taka-Töölö
Tyyppi: Myydään
Ilmoitettu: eilen 22:06
Ilmoittaja: Juha
Hintaan 119 kuuluu kaksi rinnakkaista lippua ti 6.11 klo 19.00. esitykseen. Esitys on loppumyyty, kuten melkein koko syksy.

Lisätietoa teoksesta
https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/oopperan-kummitus/

Hintaan kuuluu kaksi lippua kolmannen parven keskisektoriin riville 2 paikat 93-94 eli paikoille, joista tällaista spektaakkelia on oikein hyvä katsoa. Saattaa olla mahdollisuus myös neljään lippuun. Paikat löydät täältä https://oopperabaletti.fi/palvelut/#katsomokartat klikkaamalla kohtaa Päänäyttämön yksityiskohtainen katsomokartta
Liput ovat normaalit liput, joten tapaaminen Helsingin keskustassa tai tili ja posti.

Oopperan kummituksen paluu

Englantilaisen Andrew Lloyd Webberin säveltämä Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera, 1986) on luultavasti maailman kuuluisin musikaali. Sen alkuperäisiä näyttämöversioita on esitetty katkeamatta Lontoossa vuodesta 1986. Teoksella on arvioitu olleen katsojia jo 140 miljoonaa.

Suomen kansallisooppera teki vuonna 2015 musikaalista uuden version, jonka esillepano on kokoluokassaan ainutkertainen. Esityksessä on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin ensemble solisteja, kuorolaisia ja tanssijoita. Lavastaja Teppo Järvisen ja pukusuunnittelija Marjaana Mutasen visuaalinen suunnittelu on saanut vaikutteita Lerouxn alkuperäisen romaanin maailman lisäksi useista eri aikakausista.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat