Nykyaikaisia ja tyylikkäitä varastotiloja

Kirkkonummi, Jorvas

39 260 €

27 mar 17:09
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kiilatie 7
Pinta-ala: 26 m²
Linkki: Tutustu kohteeseen
Kauppa: CONORIN OY
Kaupan kaikki ilmoitukset (6)

Ilmoituksen tiedot

Conorin Monitoimitilat tarjoavat muunneltavia, asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden kullekin käyttäjälle sopivaksi.

Tontille on juuri valmistunut kaksi rakennusta, joissa on yhteensä 40 nosto-ovella varustettua varastohallia, yht. 1.344,6 m².
Vapaana enää muutama 26 m2 tila.

Hallien korkeus on optimaalinen käyttäjien kannalta. Lämmityskulut ovat maltilliset, koska kaikki hallit on suunniteltu täyttämään täyslämpimät eristevaatimukset eikä lämmitetä turhia kuutioita. Korkeudella on positiivinen vaikutus myös kuutioiden mukaan määräytyvään kiinteistöveroon ja sitä kautta yhtiövastikkeeseen.

Kiinteistössä on panostettu myös turvallisuuteen. Pihassa on tehokas LED-valaistus ja tonttia ympäröi 2,1 m korkea panssariaita, jossa sähkökäyttöiset liukuportit. Lisäksi pihaan asennetaan laadukas kameravalvontajärjestelmä. Yhtiöllä oma tontti ja tontin hinta sisältyy myyntihintaan, mikä tarkoittaa edullista hoitovastiketta.

Nykyaikaisissa tiloissa on monipuolinen ja muunneltavissa oleva varustelu. Kysy lisää!
CONORIN OY

Perintötie 2C
01510 VANTAA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja