Metsätila 8,4ha ja kolme rakennuspaikkaa rannalta

Ikaalinen, Luhalahti

151 000 €

15 lok 06:46
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Arasalontie 198
Ilmoittaja: Timo
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Myydään kaksi kiinteistöä (Hietasaari 143-407-10-161 ja PutoII 143-421-2-54), jotka yhdessä muodostavat koko Hietasaaren 8,4ha. Hietasaari sijaitsee isohkon ja erityisesti kuhistaan tunnetun Kyrösjärven keskialueella. Mantereella sijaitsevaan venepaikkaan matkaa noin 400m. Tämä lyhyt matka mantereelle on myös helposti jäädytettävissä talvisia metsänhoito/hakkuutoimenpiteitä varten.

Hietasaari on yhdessä Kurkisaaren kanssa isompi kokonaisuus, jonne on saatavilla edullisesti niin sähköliittymä kuin vesiliittymäkin. Saarten väli on helppo aidata jolloin esimerkiksi koirien pito omalla saarella on helppoa.
Saarella esiintyy runsaan vesilintukannan (sorsa, hanhi) lisäksi mm. teeriä, kauriita ja jäniksiä, joten metsäinen saari voi toimia hyvänä tukikohtana vaikkapa metsästäjälle tai muuten luonnon elämää seuraavalle.
Meneillään olevassa osayleiskaavoituksessa saareen on osoitettu kolme vapaa-ajan rakennuspaikkaa ilta-aurinkoiselle rannalle, jolla on myös osittain luonnonhiekkainen pohja. Rakennuspaikat sijaitsevat kauniissa harvennetussa rinteessä.
http://ikaalinen.fi/wp-content/uploads/2018/12/OYK-luonnos-22052018-e-e.pdf

Saarella on melko vahva puusto - kuusta, koivua ja mäntyä. Maapohja on kovakasvuista. Metsäsuunnitelmaa ei ole, mutta oheisissa kuvissa suuntaa antava arvio suoraan OP-Metsän palvelusta tilan 10-161 osalta puuston määrästä ja arvosta, joka perustuu 2016 vuoden hilatietoon alueelta.

Metsä ja rantatontti on ollut kautta historian varma sijoituskohde. Tontti Kyrösjärven rannalta on aina varma ostos!
Rakentaminen ennen lopullista kaavan voimaantuloa tapahtuu poikkeamisluvalla, jonka hakemisen perusteena käy nykyinen kaavaluonnos.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja