Tempur-patja 180x210x30cm -30% (norm. 5590e)

Vantaa, Tikkurila

3 890 €

15 hel 14:11
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Tempur Brand Store Vantaa
Kaupan kaikki ilmoitukset (43)

Ilmoituksen tiedot

Tämä yksittäinen Tempur Hybrid Luxe patja -30% alennuksella!

TEMPUR® Hybrid patjamallisto yhdistää huippujousiston ja TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisella tavalla! Patjassa on laadukas MicroCoil jousisto, joista jokainen on erikseen pussitettu. Jousistojen päälle sijoitettu TEMPUR®-materiaali muotoutuu ihanteellisesti kehon muotojen mukaisesti heti ensikosketuksesta lähtien. Patja on helppohoitoinen päällisen sivuun sijoitetun vetoketjun ansiosta.

Tässä 30 cm paksussa TEMPUR Hybrid Luxe patjassa nautit perinteisen joustinpatjan tunnusta yhdistettynä TEMPUR-materiaalin tukimonaisuuksiin. Jokainen MicroCoil jousi on erikseen pussitettu ja niiden päälle sijoitettu TEMPUR-materiaali muotoutuu ihanteellisesti kehon muotojen mukaisesti heti ensikosketuksesta lähtien.

Patjan päällisen CoolTouch ominaisuus pitää kehon pintakosketuksen patjaan viileän raikkaana ja imee itseensä ylimääräistä lämpöä. Patjan yläosan QuickRefresh päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

Huom! Patja noin 1cm lyhyempi pituus/leveys suunnassa. Ei mene takuuseen. Muuten normaali 15 vuoden takuu. Vantaan varastossa.

Rahoitustarjous: Maksuaikaa TUOHELLA sinulle sopivissa erissä. Kun teet ostoksesi ajalla 2.1.-30.3.2019 TUOHELLA saat ostolle jopa 36 kk maksuaikaa tasaerissä. Tasaeräajalta et maksa korkoa, ainoastaan tilihoitomaksun 5 euroa kuukaudessa. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,5 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2019) + 12 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 000 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.
Tempur Brand Store Vantaa

Asematie 4-10

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat