VENEESEEN TEMPUR istuintyyny 43x43x5cm -50%

Vantaa, Tikkurila

109 €

18 huh 13:41
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Tempur Brand Store Vantaa
Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Ilmoituksen tiedot

Töyssyiselle venematkalle myös iskua vaimentavat ja painetta vähentävät TEMPUR -istuintyynyt!

ERÄ UUSIA VEDENKESTÄVIÄ TEMPUR MED ISTUINTYYNYJÄ -50%.

Yhteensä 2 kpl: 1 kpl uusi/paketissa, 1 kpl avattu mallikappale.
Normaalisti 219/kpl.

Tempur sopii loistavasti veneeseen, sillä veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin istuintyynyn on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu materiaalin läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin. Tempur-tuotteet voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta.

Tempur MED tuotteet ovat päällystetty nestettä läpäisemättömällä ja hengittävällä PU-päällisellä. PU-päällinen on kuumasaumattu nesteitä läpäisemättömäksi. Se on helppo poistaa ja se kestää konepesua (95 °C).

TEMPUR MED -istuintyyny tukee ja vakauttaa asennon istuessa. Tyynyn avulla kehoon kohdistuvaa painerasitusta voidaan vähentää täydet 24 tuntia vuorokaudessa. Tyynyn päällinen on joka suuntaan joustavaa ja hengittävää materiaalia, joka vähentää hankausta.

Saatavuus: Heti mukaan Vantaan myymälästämme!
Tempur Brand Store Vantaa

Asematie 4-10

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja