VENEESEEN TEMPUR MED jalkatyyny 50x75x15cm -50%

Vantaa, Tikkurila

114 €

18 huh 13:40
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Tempur Brand Store Vantaa
Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Ilmoituksen tiedot

Haluaisitko nostaa jalat ylös pitkän päivän jälkeen, mutta veneessä ei ole mahdollista pitää säätösänkyä? Ei hätää! Ratkaisu on TEMPUR MED VEIN -jalkatukityyny!

6 KPL ERÄ VEDENKESTÄVIÄ TEMPUR MED VEIN -JALKATYYNYJÄ -50% (NORM.229/KPL)

Tempur sopii loistavasti veneeseen, sillä veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin tyynyjen on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu materiaalin läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin. Tempur-tuotteet voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta.

Tempur MED tuotteet ovat päällystetty nestettä läpäisemättömällä ja hengittävällä PU-päällisellä. PU-päällinen on kuumasaumattu nesteitä läpäisemättömäksi. Se on helppo poistaa ja se kestää konepesua (95 °C).

TEMPUR -jalkatyynyllä voidaan parantaa verenkiertoa ja vähentää kantapäihin kohdistuvaa painerasitusta. Sopii erityisen hyvin henkilölle, jolla on huono verenkierto. Koko: 50 x 75 x 15 cm.

Saatavuus: Heti mukaan Vantaan myymälästämme!
Tempur Brand Store Vantaa

Asematie 4-10

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja