VENEESEEN TEMPUR Multityyny 68x30x8/1cm -50%

Vantaa, Tikkurila

84 €

18 huh 13:41
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Tempur Brand Store Vantaa
Kaupan kaikki ilmoitukset (34)

Ilmoituksen tiedot

Kaipaisitko veneeseen nukkuessa tukityynyä? Tai niskatyynyä päivällä? Ratkaisu on TEMPUR Multityyny!

4 KPL ERÄ VEDENKESTÄVIÄ TEMPUR MED Multityynyjä -50% (NORM.169/KPL)

Tempur sopii loistavasti veneeseen, sillä veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin tyynyn on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu materiaalin läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin. Tempur-tuotteet voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta.

Tempur MED tuotteet ovat päällystetty nestettä läpäisemättömällä ja hengittävällä PU-päällisellä. PU-päällinen on kuumasaumattu nesteitä läpäisemättömäksi. Se on helppo poistaa ja se kestää konepesua (95 °C).

TEMPUR MED Multityynyä voidaan käyttää tavallisena niskatyynynä tai sillä voidaan tukea nukkuja oikeaan asentoon. Tyyny on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta käytössä erittäin joustava. Koko 68 x 30 x 8/1cm.

Saatavuus: Heti mukaan Vantaan myymälästämme!
Tempur Brand Store Vantaa

Asematie 4-10

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja