Loma-asunto aurinkoisesta Alanyasta

Helsinki
11 tam 17:55
Tyyppi: Myydään
Maa: Turkki
Pinta-ala: 135 m²
Linkki: Tästä löydät kaikki myytävät kohteemme
Kauppa: Ripo Homes
Kaupan kaikki ilmoitukset (71)

Ilmoituksen tiedot

Turkissa sijaitseva RIPO HOMES on virallisesti hyväksytty ja sertifioitu kiinteistövälitystoimisto, jonka konttori sijaitsee Alanyan Mahmutlarissa, Turkin kauniilla Rivieralla.

Toimintamme keskittyy Alanyan alueeseen, missä aurinko paistaa 330 päivää vuodessa, ja missä on lähes aina vihreää ja rehevää. Alanya sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, missä Taurusvuoristo ja lämmin Välimeri suojaa kaupunkia talvisaikaan, ja luo täten optimaalisen ilmaston lomakodille, josta voi nauttia läpi vuoden.

Unelmakotisi löytämisen lisäksi voimme myös auttaa etsimään investointikohteita. Toimimme monilla eri alueilla, ja voimme auttaa sinua löytämään ravintoloita, hotelleja, rakennuskohteita ja myös maa-alueita, jos olet kiinnostunut rakentamaan itse.

Asunnon ostaminen Turkissa ei ole aina yksinkertaista, on olemassa monia eri vaiheita ja lakikoukeroita. Meidän kokemuksen ja ammattitaidon avulla kaikki kuitenkin hoituu vaivatta. Kun asiat hoidetaan oikein alusta asti, niin koko prosessin läpivieminen sujuu nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti!

Meillä on tarvittava osaaminen.
Ripo Homes

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja