Parturi-kampaamo / Liikehuoneisto

Kankaanpää Keskus, Kankaanpää

70 000 €

17 tam 21:34
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Keskuskatu 61
Pinta-ala: 76 m²
Huoneita: 4
Ilmoittaja: Teija

Ilmoituksen tiedot

Oletko haaveillut yrittäjyydestä?
Myyn Kankaanpäässä, keskeisellä paikalla olevan parturi-kampaamon. Mikäli et halua parturi-kampaamo varustuksella, myyn myös pelkän liikehuoneiston.
Parturi-kampaamo sisältää; 2 työpistettä, yksi pesupaikka + kaikki tärkeät työvälineet, kojeet ja laitteet. Lisäksi huoneistossa on 2 huonetta, joista toinen on tällä hetkellä hoitohuone, joka sopii hyvin ripsientekijälle, hierojalle, kynsiteknikolle tms. ja toinen valmennushuone ( toimisto) , jonka voi varustaa myös edellä mainituin tavoin. Tiloissa on iso varasto sekä keittiö (minikeittiö varustuksin), siivouskomero ja wc. Kokonaispinta-ala 76,5 m2.
Hintaan kuuluu kaikki irto-ja kiintokalusteet, pienkalusteet, paljon työvälineitä. Ulkovalomainos ja ulkoruukut. Lisäksi neuvoteltavissa on mitkä sisustustavarat ym. kuuluvat hintaan. Mikäli olet kiinnostunut vain liikehuoneistosta, ilman kampaamovarustusta, kalusteita, sekin onnistuu. Hinta tällöin 63,500. Tule tutustumaan, niin näet mitä tällä hinnalla saat!

Annan mielelläni lisätietoja ja sovittuna aikana voi tulla katsomaan ja tutustumaan, niin kerron lisää. Asialliset tarjoukset! Vapaa sopimuksen mukaan!
Lisää kuvia löydät etuovesta; kohde m77429

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja