Metsätupa ja lampi 120 e/vkl

Pohjasperä, Ranua

340 €/vko

26 tam 21:53
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Ahvenkumpu 5
Nukkumapaikkoja: 3
Sesonkivuokra alkaen: 340 €/vko
Vuokra alkaen: 340 €/vko
Pinta-ala: 20 m²
Kunto: Uusi
Ilmoittaja: Hemmo
Kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan avara tupakeittiömökki, jonka yhteydessä erillinen saunarakennus Pikku Ahvenlammen rannalta. Lammella ja läheisyydessä ei ole muita mökkejä.

Tie aurataan läpi talven ja pihalle pääsee autolla. Talvella voi vuokrata 2kpl metsäsukset ja/tai liukulumikengät ja 2 lumikengät sekä pilkkivehkeet.Mökiltä pääsee hiihtämään myöskin kylän ylläpitämälle ladulle.

Pihapiirissä on sauna, kesäkeittiö, nuotiopaikka ja liiteri sekä puucee.

Mökissä tupakeittiö ja teranssi. Kalusteina astiasto, kaasuhella, takkakamina, LED-valot, tiskiallas, keittiö pöytä ja jakkarat, kaksi levitettävää puusohvaa, joissa tyynyt ja peitto. Liinavaatteet ei kuulu vuokraan.

Pihasauna, jossa puukamina, pukuhuone ja terassi LED-valot sekä kaasugrilli. Pukuhuoneessa laveri, jossa voi myös yöpyä. Kaksi led-lyhtyä.

Kesäkeittiössä pirttikalusto, kaasugrilli sekä tiskipöytä.

Kesällä mökin ympäristössä hyvät marja ja samoilu sekä vaellus ja pyöräily mahdollisuudet. Vene käytössä lammella ja sopimuksesta Simojärvellä.

Valtion metsästysmaat 151 000 hehtaaria ( Ranua 2619) ovat ympärillä, eikä kaukana ole Rovaniemen ja Posion alueen metsästysmaat. Simojärvi on n. 400m päässä.

Simojärvi on hyvä kalajärvi; taimenta, muikkua,ahventa, haukia ja siikaa.Näskäjoen (n. 2km) rannoilta voi harrastaa heittokalastusta.

Soppanan vaellusreitit 15km, Ranuan eläinpuisto 40km, Auttinköngäs 30km Korouoma 40 km, Rovaniemi 80 km päässä. Lähin kauppa ja ravintola Vanttauskoskella 25 km päässä. Ranuan kirkonkylälle 44km.

Tarvittaessa voidaan hakea Rovaniemeltä tai Ranualta.

Viikonloppu 120 euro
Viikko 340 euroa

Metsästysoikeus mökin ympäristössä 15 euroa/päivä n. 100ha alue.

Vuokraajalle lähetetään erilliset ajo-ohjeet ja vinkkejä mökin ja laitteiden käytöstä.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat