Laadukkaita UUDISKOHDEvilloja Orihuela Costalla

Helsinki

249 900 €

18 syy 17:00
Tyyppi: Myydään
Maa: Espanja
Linkki: Lisäkuvia ja -tietoja yllä olevasta kohteestamme
Kauppa: Camiro Grupo Internacional
Kaupan kaikki ilmoitukset (86)

Ilmoituksen tiedot

Unelmien villoja ihanteellisella, arvostetulla ja rauhallisella sijainnilla Villamartinissa Orihuela Costalla. Nämä erittäin korkeatasoiset, modernisti suunnitellut talot sopivat niin vapaa-ajan asunnoiksi kuin vakituiseen asumiseen. Tilavalla ja aurinkoisella pihalla oma uima-allas sekä autopaikka. Isolta aurinkoterassilta kauniit näkymät punaiselle laguunille tai vastaavasti osissa taloista merinäkymä. Taloissa loistava mahdollisuus isolle maanalaiselle kellarikerrokselle. Talot muokataan tarvittaessa myös liikuntarajoitteiselle ilman pihan korkoeroja sekä varustellaan hissillä.

Uudistuotantoasiakkaillemme tarjoamme erinomaisia lisäetuja. Kysykää nopeasti tarjouksistamme lisää!

----------

Tervetuloa tutustumaan myös muihin laadukkaisiin uudistuotantokohteisiimme osoiteessa https://www.camiro.es/fi/asunnot/?sorting=&tipoventa=1&tipovivienda=&localidad=&precio_desde=&precio_hasta=&dormitorios=&banos=&vista=. Millaista asuntoa voisimme teille esitellä?

----------
Camiro Grupo Internacional

Calle La Sagra 33
03185 Torrevieja Alicante

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja