Ulkoporeallas TopSpa Medio alkaen

Korsnäs, Korsnäs Keskus

5 040 €

20 tam 12:51
Tyyppi: Myydään
Linkki: Saat 40% alennusta, kun ryhdyt tuotearvioitsijaksi
Kauppa: Oy SpaDealers Ab
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)

Ilmoituksen tiedot

SpaDealersin ulkoporealtaat ovat Suomessa alan ammattilaisten kehittämiä - tavoitteena mukavuus, turvallisuus ja kylpynautinto. Ne ovat täysin eristettyjä; vedessä sijaitseva istuinosa on eristetty takaa, kyljistä ja pohjasta. Toimitukseen kuuluu paksu ja eristetty, helposti napsautuskiinnityksellä suljettava taittuva kansi sekä tietysti tehokas veden puhdistuslaite. LED-järjestelmä luo rentouttavaa ja ylellistä tunnelmaa.

Ainutlaatuista tämän tyyppiselle kylvylle on se, että kaikki istuimet, suuttimet, putket ja liitokset tyhjennetään yhdestä ja samasta kohdasta. Suuttimet ja liitokset voi puhaltaa tyhjiksi ilmapumpulla. Erittäin käyttökelpoista, helppoa ja turvallista etenkin, jos ulkoporeallas on tyhjennettävä vedestä pidemmäksi ajaksi. Allastahan ei toki kannata pitää suodatus- ja lämmitystoimintoineen käyttövalmiina, ellei sitä käytetä. VÄLTYT PAKKASVAURIOILTA! Toinen tärkeä yksityiskohta on se, että eristetyn kannen päällipuolella taittuvassa keskiosassa on suoja, joka estää vesivuodot saumakohdista. Samalla se myös edesauttaa lämmön ylläpitämistä altaassa.
Oy SpaDealers Ab

Lagervägen 4
66200 Korsnäs

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja