Smartia Halli A9

Äimärautio, Oulu

65 290 €

13 huh 09:55
Tyyppi: Myydään
Linkki: LISÄTIEDOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ
Kauppa: Smartia Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (73)

Ilmoituksen tiedot

Tämä rivihalli mallivaihtoehto, jossa halli on jaettu kymmeneen erilliseen osioon. Päädyn osiot ovat kaksi kertaa suuremmat kuin keskellä olevat osiot. Halli on suosittu käyttäjille, jotka tarvitsevat erilaisiin käyttötarpeisiin omia osioitaan tai vuokraavat niitä. Halli tarjoaa suojaa ja säilytystilaa isommillekin työkoneille ja ajoneuvoille ja mahdollistaa puuhastelun ja remontoinnin kuivissa sisätiloissa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määräytyy valintojesi mukaan. Halli toimitetaan rakennuspaikalle pre-cut -määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa hallin osalta (vaaditaan DWG -muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Kaikkia hallimalleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden, ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset hallit, piharakennukset ja autotallit saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous valmismalli muutoksista tai hallitoimituksesta omien kuviesi sekä luonnostesi pohjalta.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA TARKEMPI NETTOTARJOUS! LASKEMME MYÖS JÄRKITARJOUKSEN ANTAMILLANNE MITOILLA!

PUH: 09 315 43130 / info@smartia.fi
Smartia Oy

Kallisenhaara 3
90400 Oulu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja