LOUIS POULSEN PH 3/2-pöytävalaisin (ovh. 925,00)

Helsinki, Helsinki Keskusta

750 €

9 hel 11:16
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Vepsäläinen, Helsinki Annankatu
Kaupan kaikki ilmoitukset (37)
Tämä tuote kuuluu Vepsäläinen Design Marketplacen valikoimaan.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

PH 3/2 Pöytä on PH 3-varjostinperheen jäsen. PH 3-varjostimellisen valaisimen perusajatus syntyi muutaman hektisen kuukauden aikana talvella 1925-1926 Kööpenhaminan Forum-näyttelyhallia varten. Poul Henningsen kommentoi uutta valaisintaan näin vuonna 1926: Todellinen innovaatio PH-valaisimessa on, että se tuottaa sekä häikäisemätöntä että taloudellista valoa. On helppoa luoda häikäisemätöntä valoa (epäsuoraa ja voimakkaasti suunnattua valoa) jos sallitaan, että osa valosta haaskataan. On yhtä lailla helppoa kehittää valaisimia jotka ovat erittäin tehokkaita jos niiden aiheuttama häikäisy jätetään huomioimatta. Mutta sekä taloudellisen että häikäisemättömän valon luominen on taidetta.

Paino 2,9 kg

Leveys x korkeus x pituus 290 x 472 x 290 mm

Hyväkuntoinen myymälämalli.

Ovh. 925,00

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Tuote on nähtävissä ja noudettavissa ilmoittavassa myymälässä, ja voimme toimittaa tuotteen myös sinua lähimpään Vepsäläisen myymälään veloituksetta. Voit myös tilata kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Suomeen (vain 25€ Manner-Suomessa).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.
Vepsäläinen, Helsinki Annankatu

Annankatu 25
00100 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat