Uusi Paritalo tai tontti Kastelli

Oulu, Värttö-Maikkula

299 500 €

9 elo 20:52
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Torpantie 103
Talotyyppi: Paritalo
Huoneita: 4
Pinta-ala: 101 m²
Kauppa: Kiinteistönvälitys Janhunen
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

Ilmoituksen tiedot

Oletko haaveillut asumisesta arvostetulla ja rauhallisella Kastellin asuinalueella? Nyt voit ostaa tontin (kysy hintaa) tai rakennettavan paritalopuolikkaan!

Ennakkomarkkinoinnissa upea 3mh+oh+k+khh+s paritalokohde. Huoneiston pinta-ala on 101,5 m2. Sinulla on vielä mahdollisuus päästä vaikuttamaan pohjaratkaisuun sekä pintamateriaaleihin.

Sikla Oy rakentaa sinulle täysin valmiin ja laadukkaan kodin avaimet käteen periaatteella. Myyntihinta sisältää koko rakennusprojektin ja kaikki sen vaiheet lupahakemuksista, maatöistä, talon ulko- ja sisätöihin, kalustukseen sekä pihanurmikon istutukseen asti.

Asuinalue on lapsiperheiden suosiossa lähellä palveluita. Lämsänjärven koululle on turvallinen 600 metrin matka ja Kastellin uudelle koululle noin 1,6 kilometriä. Oulun yliopistollinen sairaala on kahden kilometrin etäisyydellä. Suurimmat marketit ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Keskustaan matkaa tulee noin 3 kilometriä. Alue on siis hyvien kulkuyhteyksien päässä, käytitpä sitten pyörää, autoa tai joukkoliikennettä. Tältä alueelta harvoin vapautuu näin upeaa tonttia.

Soita ja kysy kohteesta lisää tai pyydä pohjakuvat ja toimitusseloste! Halutessanne voidaan käydään tutustumassa myös tonttiin paikanpäällä.
Kiinteistönvälitys Janhunen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja