Nuorekkaasti remontoitu rivitalon päätykaksio

Viitasaari, Viitasaari Keskus

50 900 €

11 hel 22:49
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kustaantie 21-27 C 13
Talotyyppi: Rivitalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 57 m²
Ilmoittaja: Keijo Pitkänen

Ilmoituksen tiedot

Myydään tyylikkästi remontoitu rivitalon päätykaksio. Valoisat ja tilavat huoneet, toimiva pohjaratkaisu.

Asunnon kylpyhuone on remontoitu vuonna 2010. Keittiö uusittu kokonaan vuonna 2011, samalla asennettu uudet lattiat koko asuntoon. Pintaremontti (tapetointi ja seinien maalaus) toteutettu vuonna 2013. Samalla on asennettu koko asuntoon sälekaihtimet, tilava liukuovikaapisto eteiseen ja uudet ikkunatiivisteet.

Asunnon suojaisa, kaunis takapiha avautuu metsään ja siellä on laaja, laudoitettu terassi, jota on vielä laajennettu laatoituksella. Takapihalle on istutettu pensaita, tuijia, kirsikkapuu ja perennapenkki. Taloyhtiön pihassa on asukkaiden käytössä oleva grillikota, tuuletus- ja kuivaustelineet, keinut ja suuri hiekkalaatikko leluineen.

Taloyhtiössä on tehty vuosien varrella monia suurempia remontteja ja parannuksia. Viisivuotissuunnitelmassa on kirjattuna tulevia, tarpeellisia remontteja. Taloyhtiössä on käytössä kaukolämpö. Taloyhtiön yhteiset tilat: saunaosasto, häkkivarastot, kuivaushuone, kylmäkellarit, urheiluvälinevarasto. Taloyhtiössä on tilavat ja hyvin valaistut parkkipaikat.

Asunnon hoitovastike on 237,50 euroa kuukaudessa. Asunnon tämän hetkinen rahoitusvastike on suuruudeltaan noin 1200 euroa (rahoitusvastikkeen voi maksaa kerralla, tai jatkaa maksamista vastikkeen yhteydessä kuukausittain).

Asunto vapaana. Sovi käynnistä ja tule ihastumaan asuntoon!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat