Suomen musiikin historia 1 - Keskiaika-1899

Oulu, Iinatti

25 €

12 hel 08:52
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Jari
Kaikki ilmoitukset (163)

Ilmoituksen tiedot

Suomen musiikin historia 1
Ruotsin vallan ajasta romantiikkaan
Keskiaika - 1899
Fabian Dahlström
Erkki Salmenhaara

Suomen kukoistava musiikkielämä on jo vuosikymmenet odottanut alan suurta ja kattavaa kokonaisesitystä. Professori Toivo Haapasen suppeahko Suomen säveltaide, joka ilmestyi vuonna 1940, on tähän saakka ollut alan ainoa perusteos. Lukuisia erikoisteoksia, kuten eri aikakausien kuvauksia, säveltäjien ja esittävien säveltaiteilijoiden elämäkertoja, musiikkielämän instituutioiden ja yhteenliittymien historiikkeja sekä teosanalyyseja on toki julkaistu, mutta nykyaikaan ulottuva ja aikamme musiikkitietämykseen perustuva kokonaisesitys on puuttunut. SUOMEN MUSIIKIN HISTORIA 1-4 täyttää odotukset. Teossarja on ainutlaatuisen perusteellinen yleisesitys suomalaisen sävellystaiteen vaiheista ja nykytilasta.

Neliosainen SUOMEN MUSIIKIN HISTORIA on hengeltään moderni mutta perinteitä kunnioittava teos. Sen kirjoittajat, professori Fabian Dahlström, apulaisprofessori Erkki Salmenhaara ja professori Mikko Heiniö, ovat kukin oman musiikinalueensa parhaita asiantuntijoita maassamme.
Yliopistollisessa toiminnassaan ja tätä teosta kirjoittaessaan he ovat perehtyneet laajaan lähdeaineistoon, joka tuo esille runsaasti uutta tai unohduksiin jäänyttä tietoa Suomen musiikin vaiheista.

1. painos 1995
Sidottu, kansipaperein.

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kirja.

Nouto tai pk:t (6e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.
Ilmoittajan toimitustavat

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat