Omakotitalo Viinijärvellä, heti vapaa

Joensuu, Joensuu Keskus

600

12 hel 12:00
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Varkaudentie
Talotyyppi: Omakotitalo
Asumismuoto: Vuokralainen
Huoneita: 3
Pinta-ala: 80 m²
Kuukausivuokra: 600
Vakuus: 600 €
Linkki: Katso myös muut kohteemme
Kauppa: OVV Asuntopalvelut Joensuu
Kaupan kaikki ilmoitukset (21)

Ilmoituksen tiedot

Viihtyisä ja sympaattinen, heti vapaa omakotitalo Viinijärvellä, rauhallisessa ja idyllisessä maalaisympäristössä! Lattiat laminaattia, seinät maalattu/tapettia. Taloa remontoitu v. 2013/2017. Talon yläkerrassa on suuri, koko talon levyinen makuuhuone, joka on pintaremontoitu kesällä 2016. Alakerrassa tilava tupa, oleskeluhuone ja saunaosasto.

Tupakeittiössä leivinuuni/hella-yhdistelmä (uusittu 2013) sekä erillinen takka oleskeluhuoneen puolella. Eteisessä ja kylpyhuonessa lattialämmitys. Tontilla on erillinen ulkosauna- ja liiterirakennus. Sisäsaunassa sähkökiuas ja ulkosaunassa puukiuas.

Joensuuhun matkaa 37 km, Viinijärvelle 10 km. Talo on kunnallisessa vesijohtoverkostossa, myös oma kaivo. Lämmitys puu/sähkö. Leivinuunia ja takkaa lämmittämällä säästää mukavasti sähkönkulutuksessa. Taloon on asennettu syksyllä ilmalämpöpumppu.

Vuokralainen hankkii omalla kustannuksellaan polttopuut. Talvella vuokralaiselle kuuluu lumityöt sekä lumien pudottamien talon katolta ja kesällä pihan hoito. Etsitään pitkäaikaista ja varttuneempaa vuokralaista/vuokralaisia, max. 3 hlöä.

Pienet lemmikit neuvoteltavissa.

Vuokrasuhteeseen sitouduttava ensin vuodeksi, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.
OVV Asuntopalvelut Joensuu

Kirkkokatu 25 A
80100 Joensuu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat