Ihana asunto Benálmadenassa 300 m rannasta

Korso, Vantaa

480 €/vko

11 elo 00:51
Tyyppi: Vuokrataan
Sesonkivuokra alkaen: 595 €/vko
Vuokra alkaen: 480 €/vko
Maa: Espanja
Ilmoittaja: Hanne Virta

Ilmoituksen tiedot

Nyt aurinkorannikolle pääsee ja uskaltaa mennä jälleen. Tosi viihtyisä moderni kaksio Benalmádenassa vain 300 m rannasta. Kaikki palvelut lähellä. Osittain katettu suuri terassi 35 neliötä! Aurinkopedit, varjot, tuolit, pöydät ja levitettävä sohva viherkasveineen. Aurinko paistaa isolle terassille auringonlaskuun saakka. Suljettu alue, johon kulku vain muutama askel tai pääsisäänkäynnin kautta suoraan hissillä. Asunnossa (4:lle henkilölle) oh, mh, keittiö ja ikkunallinen kylpyhuone. Käytössä nopea valokuitu wi-fi, ilmastointi, 2 TV, kaikki keittiömukavuudet, liinavaatteet, pyyhkeet jne. Käytettävissä pelejä, dvd, lukemattomia kirjoja ym. Yhtiöllä 3 allasta, joista yksi lähellä huoneistoa. Oh divaanivuodesohva (1-2 hlöä), jossa vuodevaatelaatikko. Sopii liikuntarajoitteisille (suihkuun ei pyörätuolilla). On luiskat ja hissi.
Alue on rauhallinen, mutta muutaman askeleen päässä ravintolat, baarit, kaupat ja apteekit. Kilometrejä hyvin hoidettua rantaa kävelykatuineen.
Nähtävyyksinä Tivoli, suuri lintupuisto eläimineen, Delfinario, cabiini vuoren huipulle, huvivenesatama, perhospuisto, Kolumbuksen muistolinna ym.
Helppo liikkua joko kylää kiertävällä junalla, kaksikerrosturistibussilla, linjabusseilla tai paikallisjunalla vähän pidemmällekin.
Kysy vapaita viikkoja ja hintoja. Viikkohinnat sesongin mukaan alkaen 480 (sis. vesi + wifi + sähkö). Loppusiivous 55 . Asunto rekisteröity Andalusian kunnan vuokrarekisteriin.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat