Vhf ic-m25

Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö

200 €

1 elo 14:36

Ilmoituksen tiedot

IC-M25 on pieni ja kompakti meriradio, joka on täynnä älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Jos radio sattuisi vahingossa putoamaan mereen, se jää kellumaan ja vilkkuu, joten se voidaan helposti löytää myös pimeällä. Icom kutsuu tätä nimellä Floatn Flash.

FLOAT´N FLASH
IC-M25 kelluu vedessä ja näyttää vilkkuvalla valolla olinpaikkansa, joten löydät sen helpommin pimeällä. Radio vilkkuu myös ollessaan pois päältä.

PIENI JA KEVYT
Radio painaa 220 grammaa ja on eräs markkinoiden kevyimmistä ja pienimmistä kelluvista VHF-radiolaitteista.

SUURI, SELKEÄ NÄYTTÖ
Radiossa on helposti luettava LCD-näyttö ja selvä kanavaindikaatio sekä helposti käytettävä näppäimistö. Sekä näppäimistö että näyttö ovat taustavalaistuja, joten niiden käyttäminen on pimeälläkin helppoa.

USB-LATAUS
IC-M25:n lataukseen käytetään vakio USB-liitin (Micro-B-tyyppiä). IC-M25:n kanssa voidaan käyttää savukkeen sytytyskaapelia tai ulkoisia akkuja (powerbank) älypuhelinten tai muiden laitteiden lataamiseen.

ALHAINEN VIRRANKULUTUS, 11 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
Patentoidun tehomoduulin ansiosta IC-M25 voi lähettää täydellä 5 watin teholla ja kuitenkin ylläpitää sisäänrakennetulla 1500 mAh:n litiumioniakulla 11 tunnin* käyttöajan. * Tx (Hi): Rx: standby=5:5:90
Watski Ab

---

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja