Gastrokaasugrilli 2

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

279 €

21 huh 10:12
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso lisää verkkokaupasta
Kauppa: TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (17)

Ilmoituksen tiedot

Gastrogrillit ovat erittäin korkealaatuisia Saksassa valmistettuja koti- ja ammattikäyttöön suunnattuja kaasugrillejä. Pienen kokonsa ansiosta Gastrokaasugrilli 2 sopii erinomaisesti myös veneilijöille ja matkailijoille. Kattava Gastrokaasugrilli mallisto tarjoaa myös laajalla paistopinta-alalla olevat mallit yritys- ja yhdistysköyttöön. Gastrogrillien rungot ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Ruostumattoman teräksen ansiosta grilli on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Grillin ritilä puolestaan on valmistettu kromatusta teräksestä, joka helpottaa puhdistamista.

Gastrokaasugrilli 2 on varustettu kahdella tehokkaalla teräksestä valmistetulla 4,5 kW polttimella, yhdellä piezo-sytyttimellä. Gastrogrillien varmatoiminen Eco-Tech poltinjärjestelmä vähentää kaasun kulutusta ja lisäksi voit helposti itse valita montaako poltinta käytät yhtä aikaa ja millä teholla.

Gastrogrillit ovat varrustettavissa erittäin monipuolisesti käyttäjän tarpeiden mukaan. Tavallisimpa varusteita ovat teräspannu, mobiilijalat ja sivupöydät.

Tekniset tiedot:
Kaasun kulutus 650 g/h
Polttimien teho 9 kW
Yhden polttimen teho 4,5kW
Käyttöpaine 30 mbar
Katso kotisivuilta mallit ja varusteet!
Hakusanat: grilli, kaasugrilli, grilli ammattikäyttöön, rosteri, ruostumatoneräs, makkaragrilli, torigrilli
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy

Merstolantie 27
29200 Harjavalta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat