105m2 UUSI YRITYSTILA / HALLI / TOIMISTO

Turku, Räntämäki-Saramäki

890 €/kk

tänään 11:29
Tyyppi: Vuokrataan
Pinta-ala: 105 m²
Kuukausivuokra: 890 €/kk
Ilmoittaja: Pasi Soini

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan uusi otsikon mukainen tila Turun Metsämäen Ravurinkadulla. Kohde on Turun ohikulkutien välittömässä läheisyydessä ja Orikedon palvelujen vieressä sijaitseva laadukas kiinteistö. Alakerta on n. 65m2 ja parvi 40 m2. Kohteessa on 4,2m korkea nosto-ovi ikkunoilla ja erillinen käyntiovi. Varasto-osa on 6,2 m leveä, 10,8 m pitkä ja 5,1 m korkea. Tila on todella leveä ja hyllytilaa saa mahtumaan runsaasti ja silti mahtuu isokin auto sisälle. Kuvissa näkyvät Kasten-trukkihyllyt voidaan tarvittaessa pystyttää ja jättää käyttöön. Tila sopii autotalliksi, varastoksi, toimitilaksi tai yrityksesi tukikohdaksi. Alakerrassa on WC ja käsienpesuallas ja isossa tilassa erillinen rst- käsienpesuallas, molemmissa vesipisteissä lämmitetty käyttövesi. Alakerran betonilattia on pinnoitettu helppohoitoisella ja kestävällä Mastertop-pinnoitteella ja lattiassa on öljynerotuskaivo. Valaistuksena on led-loisteputket. Tilassa on valokuitu-yhteys mahdollisuus. Tila lämmitetään Toshiba- ilmalämpöpumpulla ja sähköpatterilla. Piha on asfaltoitu ja kiinteistössä on viisi tallentavaa valvontakameraa.

Yläkerrassa on laminaattilattia, tila soveltuu toimistoksi ja/tai varastoksi. Yläkertaan on mahdollista tehdä WC, suihku, keittiö- ja taukotila. Parven ja varsinaisen tallitilan väliin voidaan rakentaa seinä/lasiseinä. Alakerran betonilattiaan on asennettu vesikiertoisen lattialämmityksen putket joten tilaan on mahdollista saada lattialämmitys. Lisäksi voidaan asentaa lämmön talteenottava poistoilmalämpöpumppu huolehtimaan ilmanvaihdosta ja lämmöntuotosta. Parvelle on mahdollista asentaa myös ilmalämpöpumppu. Tilaan voidaan lisätä pistorasioita tarpeen mukaan. Kaikki edellämainitut mahdolliset muutostyöt voivat nostaa kuukausivuokraa. Vuokraan lisätään sähkö- ja vesimaksut kulutuksen mukaan.

Vuokravakuus on 890 euroa.

Tila EI sovellu autopesulaksi.

Ota yhteyttä ja muokataan tästä sinun tarpeisiisi sopiva tila

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja