Lux 1 Royal

Nurmijärvi, Rajamäki

145 €

tänään 05:51
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: simo nykänen
Kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Myydään vain ovelta ovelle ja hinta on noin 1580eur. Lux1 Royal on tyylikäs teräskuorinen, monipuolinen imuri, jolla voidaan siivota kaikki kodin eri pinnat. Automaattinen imutehon säätö takaa optimaalisen puhdistustehon. Imurissa on hiljainen ääni (68 db).

Automaattisuulake matoille ja lattioille tekee siivouksesta nopeaa ja helppoa: suulakkeen harja nousee itsestään siirryttäessä matolle, joten siivoaminen käy kätevästi. Lux1 Royal on saanut arvostetulta saksalaiselta TÜV-instituutiolta sertifikaatin: imuri soveltuu myös allergisille ja astmaatikoille.

Imurissa on kolminkertainen Lux-suodatusjärjestelmä. Pölypussit ovat automaattisesti sulkeutuvia, joten käyttäjä ei ole lainkaan kosketuksissa pölyn kanssa. Imurissa on korkealuokkainen Hepa H 13-suodatin, joka suodattaa myös ongelmalliset pienhiukkaset eli pölyjenpyyhinnän ja siivouksen tarve vähenee. Lisäksi imurin moottoria suojaa aktiivihiilisuodatin, joka poistaa pölypussista aiheutuvia hajuja ja toimii myös silloin, kun imuria ei käytetä.

Lux 1 Royal-siivousjärjestelmän ansiosta allergisoiva kotipöly on historiaa. Lux1 Roaylin moottorille myönnämme 10 vuoden takuun (kun Lux-palvelu on voimassa).
Ilmoittajan toimitustavat

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja