Kulho, Kupilka Aamu Käyntiin Setti Kahdelle

Savonlinna

50 €

tänään 11:45
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tästä
Kauppa: KUPILKA
Kaupan kaikki ilmoitukset (22)

Ilmoituksen tiedot

AAMU KÄYNTIIN -setti sisältää KUPILKA 5:n aamuespressoa varten, KUPILKA lusikan ja KUPILKA 55 soppakulhon KAHDELLE. Tämä setti toimii myös iltapalalla lempiliköörisi kanssa.

Tuotepaketti sisältää:
2kpl KUPILKA 55
2kpl KUPILKA 5
2kpl KUPILKA lusikkaa

TUOTETIEDOT:

KUPILKA 5 snapsikuppi aamuespressollesi tai lempiliköörillesi.
*tilavuus 5 cl
*paino 26 g
*korkeus 57 mm x leveys 43 mm x pituus 78 mm

KUPILKA 55:ssa on kahva hyvää yhden käden otetta varten. Toimii soppakulhona tai tiukan varustuksen retkillä kaiken ruuan syöntiin.
*tilavuus 5,5 dl
*paino 184 g
*korkeus 54 mm x leveys 154 mm x pituus 223 mm

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.
KUPILKA

Lukantie 6
80770 Kontiolahti

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja