Terassilasit

Kauhava Keskus, Kauhava
eilen 18:47
Tyyppi: Myydään
Linkki: Pyydä tarjous terassilaseista tästä
Kauppa: LASIMANNI
Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Ilmoituksen tiedot

Kotimaisella Lukkan terassilasijärjestelmällä pidennät terassin, viherhuoneen tai parvekkeen käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Lukkan terassilasijärjestelmä sopii myös kylmäkköjen, erilaisten välikköjen tai vaikkapa pesutiloihin liukuvaksi oveksi.

Lukkan terassilasijärjestelmä on myrskynkestävää laatutyötä. Siinä on 2- tai 4-raitaiset tukevat kiskot, joiden avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Kiskot ovat varustettu ns. tuulilukolla ja kestävät näin rakenteensa ansiosta kovankin tuulen. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.

Lasina käytetään 4 mm tai 6 mm turvalasia eri sävyinä. Perussävyt ovat kirkas, ruskea ja harmaa.

Lukkan Termo -terassilasitusjärjestelmässä käytetään 2K-eristyslaseja. Eristyslaseihin voidaan yhdistellä selektiivi- tai auringonsuojalaseja eri sävyissä ja lasit voidaan myös karkaista. Näin saat parasta mitä nykyteknologia suo: korkean lämmöneristävyyden ja suojan auringonpaahteelta ja silti Lukkan Termo liukuu kuin ajatus. Liukukiskoja on kahta eri mallia, 1-3 lasielementille.

Terassilasijärjestelmät voidaan myös jakaa siten, että alaosassa käytetään näkösuojana etsattua lasia ja yläosassa kirkasta lasia. Jakoja voidaan tehdä yhteen oveen useampia tietynlaisen ulkonäön saavuttamiseksi.
LASIMANNI

Pukkilanraitti 6
62200 Kauhava

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja