Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution

Vallila, Helsinki

299 €

27 mar 14:53
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Osta täältä
Kauppa: Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (14)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka tutkitusti poistaa ilmasta pienempiä hiukkasia kuin muut ilmanpuhdistimet!

LightAir toimii käytännössä äänettömästi ja se on erittäin taloudellinen ilmanpuhdistin, sillä siihen ei tarvitse milloinkaan vaihtaa suodattimia, eikä se ei kuluta sähköä juuri lainkaan.

LightAir poistaa tehokkaasti myös mikroskooppisen pieniä, terveydelle haitallisiksi todettuja hiukkasia, jotka kulkeutuvat syvälle keuhkoihin ja sieltä edelleen verenkiertoon asti. Näitä ultrapieniä hiukkasia esiintyy runsaasti mm. pakokaasuissa ja puun polton savukaasuissa. Sen lisäksi, että ne heikentävät keuhkojen toimintaa, tiedetään niiden pahentavan mm. sydän- ja verisuonitauteja ja koska ultrapienet hiukkaset kulkeutuvat verenkierron kautta aivoihin, on niiden todettu olevan osatekijöinä myös aivohalvauksissa ja Alzheimerin tautiin sairastumisessa.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyt tutkimukset (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) ovat osoittaneet LightAirin selkeästi vähentävän ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa .

Kolme värivaihtoehtoa: Valkoinen, musta ja kulta.

Nyt huippuhinta, alennus -37%! LightAir ilmanpuhdistin on saatavana heti myymälästämme Helsingissä (Sturenkatu 43). Ilmainen toimitus kun ostat puhdistimen verkkokapastamme.

Meiltä löydät myös muut terveellisen sisäilman tuotteet ja palvelut!
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Sturenkatu 43
00550 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat