SUP-lauta paketti -Saimaa SUP-

Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö

429 €

18 hei 10:01

Ilmoituksen tiedot

SUP-lauta Lily 10.0 on todellinen lasten ja naisten suosikki, jolla pääset sup-melonnan, joogan ja auringonoton makuun mainiosti. Lauta on hintaluokassaan erittäin jäykkä, joten lenkkimelonta onnistuu vaikka koiran kanssa eikä lauta ui liian syvällä tai taivu liikaa. 15cm paksuus pitää roiskeet pois laudalta ja kannen kuivana mistä on erityisesti iloa kylmän veden aikana. Lauta painaa vain 8,2kg ja on kevyt käsitellä pienellekin henkilölle. Suuren ilmatilavuutensa ansiosta lauta kantaa helposti lapsen ja aikuisen ja sopii vaikka useamman hulivilin leikkialustaksi mökkirantaan.

Saimaa Sup Lily 10.0 lautapaketti sisältää kaiken tarvittavan: pituussäädettävän melan (max205cm, varsi alumiinia ja lapa muovia), käsikäyttöisen nopean kaksisuuntaisen pumpun, kantokassin sekä korjaussarjan.

Mitat: 300 x 76 x 15cm
Tilavuus ja PSI: 270L, 15PSI
Paino: 8,2kg
Kantavuus: 100kg
Suosittelemme: ensikertalaiset
Käyttötarkoitus: lyhyet retket, jooga, hauskanpito

Ilmatäytteinen Saimaa Sup lautamallisto on suunniteltu vastaamaan satunnaisharrastajan ja mökkisuppailijan vaatimuksia niin hinnan kuin ominaisuuksienkin puolesta. Lautojen melontaominaisuudet sekä jäykkyys ovat hintaluokassaan erinomaiset ja luvatut kantavuudet todella pitävät paikkaansa. Laudoissa on kansikuminauhat varusteiden kuljetukseen sekä jalkaa lämmittävät EVA-pehmusteet, jotka myös estävät liukastumiset.
Vesiurheilu.fi

50600 Mikkeli

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja