Löytyykö sinulta Daisyjä? Vaatteita, tarvikkeita?

Pateniemi, Oulu
23 syy 01:54
Tyyppi: Ostetaan
Ilmoittaja: Maaria Ruotsalainen
Kaikki ilmoitukset (6)

Ilmoituksen tiedot

Keräilijä ostaa 70- ja 80-luvuilla myytyjä Daisy-nukkeja, jotka ovat lyhyempiä ja hoikempia kuin Barbiet. Vaaleiden, tummien ja punahiuksisten Daisyjen lisäksi etsinnässä ovat hänen ystävänsä Amy, jolla on tumma polkkatukka ja saman sarjan Havoc-toimintanukke, jolla on punainen polkkatukka ja huomiotaherättävän vihreä meikki. Space Daisyillä on moniväriset hiukset. Peruukki Daisyllä on lyhyt vaalea nukkatukka ja kolme peruukkia. Daisy Long Legs on lähes 40 cm pitkä nukke. Myös esitteet ja lehdissä julkaistut Daisy-mainokset olisivat mielenkiintoisia.

Erityisesti etsin nukeille niiden tarvikkeita, kenkiä ja vaatteita, joita on valmistettu useita satoja erilaisia. Minulta puuttuu usein joko ylä- tai alaosa ja kokonaisia asuja. Vaatteiden huono kunto ei ole ongelma. Kunnostan nukkeja ja vaatteita mielelläni. Etsin myös Charlie's Angels -nukkejen vaatteita ja kenkiä.

Jos sinulta löytyy jotain Daisy-juttuja, otathan yhteyttä torin viestillä, Whapissa, p. 040 585 4718, tai sähköpostitse, maariainen @ luukku.com, kiitos. Voin noutaa tavarat kauempaakin tai auttaa postituksessa :)

Hakusanat: Daisy, Daisyn, Daisyn vaatteita, Daisyjä, Daisyt, vanha nukke, muotinukke, pieni nukke, Mary Quant, Model Toys, Optimum, Flair Toys, Raynal, Gabriel, Toltoys, vintage, kasari, 70-luku, 70-luvun, 80-luku, 80-luvun, nuken vaatteet, nukelle, nuken, nukke, nuken kengät, halpis, halpisnukke, muodikas nukke, tyttönukke, teininukke, peruukkinukke, Space Daisy, pieni barbi, Barbie, Barbin, Barbeja, leluja, nukkeja, barbeja, keräilijä, keräillään, kokoelma, Charlie's Angels, Charlien Enkelit.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja