Tolpanhattu, muovinen 125mm / 155mm

Vimpeli Keskus, Vimpeli

7 €

tänään 14:04
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tästä verkkokauppaamme
Kauppa: Plastec Finland Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Suuren suosion saavuttaneet kotimaiset tolpanhatut ovat kestävä ja helppo ratkaisu aidantolppien suojaamiseen. Tolpanhattu on tarkoitettu puisten aita- ja terassitolppien hatuksi lisäämään niiden käyttöikää sekä säänkestävyyttä esimerkiksi sienikasvustoja vastaan; enää ei haittaa paukkupakkanen eikä auringonpaiste!

Tolpanhattu valmistetaan Suomessa säänkestävästä muovista ja sitä on saatavilla mustana, tumman harmaana, ruskeana, valkoisena sekä kultaisena. Kullan värinen tolpanhattu yhdistyy hienosti ruskeaan painekyllästettyyn tolppaan.

Tolpanhattuja on kahta kokoa, 125mm ja 155mm. Tolpanhatut sopivat 90mm - 150mm tolppiin. Tolpanhatut kiinnitetään ruuvilla tolpan päähän. Kiinnitys on nopeaa ja yksinkertaista. Kiinnitysruuvit kuuluvat toimitukseen.

Tolpanhatut tuovat aitaan tai terassiin viimeistellyn vaikutelman. Hatut ovat helppohoitoisia, eikä niiden muoto muutu sateessa tai paisteessa. Valittavana olevista väreistä löydät varmaan omasi, perinteisen tai persoonallisen. Muista mitata minkä kokoinen tolpanhattu sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa autamme mielellämme sinua valinnassasi!
Plastec Finland Oy

Yhdystie 2
62800 VIMPELI

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja