Binar 5S 12/24v. Diesellämmitin + ohjain PU 27

Poitsila, Hamina

550 €

eilen 11:54
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tästä
Kauppa: Planar
Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Ilmoituksen tiedot

Binar 5S 12/24v. nestejäähdytettyjen ajoneuvojen käynnistyslämmitykseen max. 5 L. moottoreille jopa -45 asteen lämpötilassa. Takuu 18 kk. Hinta sis. alv.

Korvaa nyt vanha Webastosi uudella Binar 5S Diesel 12/24 v. lämmittimellä. Nyt myynnissä UUSI edullinen ja pienikokoinen diesel 5 kW nestelämmitin autoihin moottori tilavuudeltaan alle 5 l. Toimii pysäköintilämmittimenä ja ajon aikana,tämän uutuus tehopakkauksen koko vain 220x90x136 mm, paino 2,3 kg.
Mahdollisuus lämmittää moottorin lisäksi ohjaamo, auton oman puhaltimen kautta.
Myydään täydellisellä asennussarjalla eli mukaan kuuluu myös ajastin PU-27 ja kaikki johtosarjat,letkut, pumput (Bosch ja Thomas) + imu ja pakoäänenvaimentimet + pientarvikkeet.Eurooppaan hyväksytty vientimalli E2, CE-merkinnällä.
Lisähinnalla saa myös relesarjan ja GSM-ohjauksen. Tehdastakuu 18 kk.

Nyt myös meillä asennuspalvelu Haminassa.Ilmoita registerinumerosi meille ja me ilmoitamme sinulle Binarin asennushinnan.

Hakusanoja:lisälämmitin, pysäköintilämmitin, esilämmitin, lisälämmitin, sisätilalämmitin, vesilämmitin, nestelämmitin, autolämmitin, konelämmitin, moottorilämmitin, webasto, eberspächer
Planar

Uudenmaankatu 20
49400 HAMINA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja