Upea merenrantamökki

Hailuoto, Hailuoto

139 000 €

21 tam 09:05
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kunninperäntie 147
Huoneita: 2
Pinta-ala: 56 m²
Kauppa: Kiinteistönvälitys Janhunen
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

Ilmoituksen tiedot

Tähän loma-asuntokokonaisuuteen kannattaa tutustua! Näin hyvältä paikalta löydät harvoin mökkiä Hailuodosta! Esittelyt myös viikonloppuisin ja iltaisin sinulle sopivaan aikaan!

Oletko etsinyt viihtyisää kesäasuntoa aurinkoisesta Hailuodosta? Nyt pääset heti nauttimaan Perämeren suurimmasta saaresta ja sen kauniista luonnosta omalle valmiille mökille!

Tämä toimiva loma-asuntokokonaisuus sijaitsee Kunninperän alueella kauniissa rantamaisemassa. Rakennukset on rakennettu perinteitä kunnioittaen käyttäen materiaalina puuta. Tontilla on päärakennus, jossa on keittiö, tupa ja nukkuma-alkovi. Vieressä on tilava saunarakennus, jossa on saunan ja pesutilan lisäksi makuuhuone. Lisäksi pihassa on varasto ja kesäkeittiörakennus, jossa voi viettää aikaa grillaillen sadekelilläkin.

Perille pääset hyvää autotietä pitkin. Suuri 1,1468 ha tontti rajoittuu jakokunnan hallitsemaan hiekkarantaan, josta on helppo lähteä uimaan tai veneilemään. Pihalta on upea merimaisema ilman näköesteitä! Näin hyviä rantatontteja tulee harvoin myyntiin! Piha ja ranta on hyvin hoidettu ja nurmialue on helppo pitää siistinä. Osa rakennusten takana olevasta tontista on lehti- ja havumetsää , jossa voi tehdä rentouttavia puhdetöitä omaan tahtiin.

Myynti ja esittely
Kiinteistönvälitys Janhunen
Janne Janhunen
044 2388 996
Kiinteistönvälitys Janhunen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja