Vauvan sänky / vaavin sänky / vuokraa

Tikkurila, Vantaa

89 €

4 elo 08:38
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa tästä linkistä
Kauppa: Vaavi

Ilmoituksen tiedot

Vuokra-aika on neljä kuukautta. Vuokrauksen hinta 89 eur/ 4kk sisältäen uuden patjan, kotiinkuljetuksen ja postimaksut.
Palautus vuokra-ajan päätyttyä on ilmainen.

Turvallinen Vaavisänky on tukeva ja turvallinen. Ergonominen Sopivan korkeuden ansiosta vanhempien selkä ei rasitu. Käytännöllinen Pyörien ansiosta vaavisänkyä on helppo ja kevyt siirtää.

Hygieeninen Hintaan sisältyy aina uusi patja. Ekologinen Kierrätettävän sängyn, hyötykäyttöön ohjattavien patjojen ja kierrätettävästä pahvista olevien pakkausten ansiosta vaavisängyn hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Lisäkuukaudet 20 eur/kk Toimitus ja palautus Kun tilaus tehdään ennen klo 14:00 (ma-pe), sänky toimitetaan kotiin seuraavana arkipäivänä (Pohjois-Suomeen kahdessa päivässä). Vuokra-ajan jälkeen sänky palautetaan Postiin (postikustannukset sisältyvät vuokraan). Tietosuoja Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tietosuoja-asetuksen säännöksiä.

vastasyntynyt, vaavi, vaavin sänky, vauva, vauvansänky, pienen sänky, peti, kehto, ensisänky, pinnasänky, lastensänky, vastasyntynyt
Vaavi

Lisää kaupan ilmoituksia

Vauvan sänky / vaavin sänky / vuokraa

89 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja