Shitty Dinner kahdelle (Elämyslahjat.fi)

Helsinki Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

160 €

17 hei 11:43
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta elämys verkosta
Kauppa: Elämyslahjat.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (23)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Luokattominta palvelua ikinä!

Tämä illallisshow on pakko kokea itse, sillä naurumaratoni on taattu juttu!

Illallisen aikana osallistujat nauttivat gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistailee, tarjoilijat vaikuttavat täysin ammattitaidottomilta ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia tervetuloa Shitty Dinner -illalliselle! Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät, jotka pitävät huolen siitä, että illalliskaksikko pääsee nauttimaan luokattomimmasta palvelusta, jota ovat koskaan saaneet kokea.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin gourmet-illallisen kahdelle henkilölle sekä illallisen ympärille rakennetun teatterishow'n Helsingin Pohjoisesplanadilla. Illallistarjoiluista vastaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni Kristian Vuojärven vetämä kokkikokoonpano.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii huumorin päälle ymmärtäville läheisille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea uusia ravintolaelämyksiä ja nauttia hyvästä ruoasta naurun säestyksellä.

Vinkki! Vie ystäväsi tai puolisosi yllätyksenä Shitty Dinnerille ja katso, kauanko hän katsoo huonoa palvelua läpi sormien tajuamatta mitään.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.
Elämyslahjat.fi

Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja