Kerrostalokaksio, Hopeakanavankatu 11

Lempäälä, Lempäälä Keskus

137 000 €

3 tam 12:52
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Hopeakanavankatu 11
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 51 m²
Linkki: Katso lisätiedot kohteesta
Kauppa: Tampereen Kotijoukkue Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Lempäälän Kanavan varrelta

Nyt tarjolla tilava parvekkeellinen kaksio, Lempäälän kanavan välittömästä läheisyydestä. Huoneisto on kauttaaltaan lähes uutta vastaava ja reilut asuineliöt tuovatkin todellista tilan tuntua. Asunnon keittiö yhdistyy tämän päivän toiveiden mukaisesti saarekkeen muodossa olohuoneeseen ja näin myös saamme paljon kaivattua avaruutta huoneistoon. Tilavasta makuuhuoneesta on ikkunat kanavan suuntaan ja makuuhuoneen kaapistot tarjoavat säilytystilaa. Huoneiston kylpyhuoneessa pääset hoitamaan päivittäisiä toimenpiteitäsi ja todellista luksusta arkeesi tuo oma sauna.

Asunto Oy Lempäälän Kanavan Piha on vuonna 2017 valmistunut yhtiö, jonka lämmitysmuotona on taloudellinen kaukolämpö ja näin myös asumiskustannukset pysyvät edullisina. Yhtiö sijaitsee 3288 m² vuokratontilla, jonka vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2063. Mahdollisuus on myös lunastaa tontti itselleen.

Mahdollisuus ostaa autopaikkaosake.

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi, p. 044 7300 140.
Tampereen Kotijoukkue Oy

Hallituskatu 9
33200 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja