Rivitalokolmio

Kuopio, Litmanen

120 000 €

12 syy 09:31
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Hulkontie 42 E 20
Talotyyppi: Rivitalo
Huoneita: 3
Pinta-ala: 80 m²
Ilmoittaja: Tauno Puolitaival

Ilmoituksen tiedot

Rivitalokolmio kahdessa kerroksessa. Iso sisäpiha, jossa lasten on hyvä leikkiä. Ylä- ja alakoulut ja päiväkoti lähellä niin, että niihin pääsee tarvitsematta ylittää katuja. Terveysasema, kirjasto, S- ja K-kaupat sekä Lidl lähellä. Samoin apteekki ja Alko. Keskustaan hyvät bussiyhteydet. Sinne ajaa autolla moottoritietä pitkin n. 15 minuutissa.
Yhtiöön kuuluu 22 huoneistoa viidessä eri rakennuksessa. Ne ovat valmistuneet v. 1993. Myytävä huoneisto on siistissä kunnossa ja asumiskelpoinen sellaisenaan. Asuntoa ei ole valmistumisen jälkeen remontoitu. Modernin ilmeen saaminen vaatii siis ostajalta halukkuutta esim. lattioiden päällystämiseen uudelleen.
Kaikissa tiloissa lattiat ovat päällystetyt muovimatoilla. Seinät ovat tapetoituja tai maalattuja. Pesuhuoneen ja saunan katot paneloituja. Muut katot levy - tai tasoiteruiskutettuja.
Kaapeli-TV mahdollistaa nopeat valokuituyhteydet internetiin. Talot ovat yhdistetyt kaukolämpöverkkoon. Vesimaksut määräytyvät huoneistokohtaisesti käytön mukaan. Vastike n. 330 .
Asuntoon kuuluu erillisessä varastossa oleva säilytyskoppi ja autolle lämpöpistokepaikka pihalla.
Huoneistossa ei tällä hetkellä asuta, joten muuttamaan pääsee heti, kun kaupat on tehty.
Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin
Poista tämä ilmoitus
Jaa tämä ilmoitus
Ilmianna tämä ilmoitus
Vahti on käytettävissä vain
sisäänkirjautuneena

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja