HIRSIMÖKKI 5+2-3h HKI 90km, LAHTI 35, KOUVOLA 50km

Vantaa
1 mar 15:31
Tyyppi: Vuokrataan
Pinta-ala: 50 m²
Nukkumapaikkoja: 8
Ilmoittaja: Marja Rytkönen

Ilmoituksen tiedot

Itä-Uudellamaalla järven rannalla upeissa maisemissa Honkarakenteen n.50m2 hirsimökki mukavuuksin, vierasmaja ja rantasauna, vuodepaikkoja 5+2-3+lapsen matkasänky. Tuvassa takka, 40'taulu-tv+dvd+radio ja kulmasohva, josta saa 2 vuodetta, makuuhuoneessa yhtenäinen runkopatja-parisänky ja parvella sänky ja 2-3 patjaa, kaikissa petauspatjat. Sähköistetyssä ja lämpöeristetyssä vierasmajassa lisäksi 3 vuodepaikkaa (sänky+vuodesohva) kesällä ja pikkupakkasiin asti. Hyvinvarustetussa keittiössä normivarusteiden lisäksi astiat 10:lle (myös skumppa- ja viinilasit) sekä astianpesukone. Saunassa hetivalmis-sähkökiuas (rantasaunassa puukiuas) ja pieni suihkutila, välihuoneessa sähkövessa, ulkona lisäksi Biolan kompostikäymälä. Kalustetulla kuistilla toinen jääkaappi, sähkövokki ja sähkösavustin, pihaterassilla kaasu- ja hiiligrilli. Pihalla 2 nuotiopaikkaa. Kaikki rakennukset ovat 25m päässä rannasta. Rantasaunassa on lasiluukullinen puukiuas, jonka tunnelmallisessa valossa voi löylytellä ja seurata kuun kulkua ja ihailla vilvoitteluterassilta esteettömänä aukeavaa tähtitaivasta.

Rannassa laituri uimatikkain ja vene, uimaranta on loiva ja matala. Laajalla nurmikolla on lapsille trampoliini.

Kesäisten aktiviteettien sijaan voi talvella jäiden vahvistuttua hiihtää järveä kiertävällä ladulla, luistella ja tehdä pilkkiretkiä, mökiltä löytyy pilkkipalleja, termospulloja ja pulkka joilla varusteet ja eväät voi vetää jäälle. Rinteeseen voi tehdä pulkka/mutkamäen hyppyreineen lasten iloksi ja lumilinnat, -veistokset ja -lyhdyt ovat kaikkien yhteisenä ilona, paras palkitaan keväällä, valokuvaa aikaansaannoksesi!

Maisemat ovat komeat, jylhät korkeat kalliot vastapäätä järven toisella puolen. Loivalla rinnetontilla on kaiteelliset portaat. Naapureista ei näy mökille, siellä on aivan oma rauha, kauppa ja palvelut 3km päässä. Vuokraamme mökkiä päivittäin/viikottain läpi vuoden 250e/vkl, 500e/vk, 100e/1 vrk, lisäpäivät 80e, sesongeista sovitaan. Yhteydenotot viesti tai puh. 0415016944

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja