Bushmen ultralight tarp 3 x 3

Toukola-Vanhakaupunki, Helsinki

100 €

15 hei 16:04
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tuote verkkokaupasta
Kauppa: Mökkimies.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Ilmoituksen tiedot

Bushmen 3x3 ultralight tarppi on uusi vertauskohde, kun puhutaan ultralight tuotteista, painoa ainoastaan 425g! Kaikki on ultrakevyttä tässä tarpissa ja se pakkautuu erittäin pieneksi, noin 0.5 litran juomapullon kokoiseksi.

Kiitos keveyden ja pienen koon tämä on enemmän kuin soveltuva tarppi rinkaasi lisättäväksi. Tarppi on valmistettu erittäin kevyestä 15D silnylonista, joka on vahvistettu microripstopilla. Vedenpitävä silikonikerros tarjoilee 2000mm vesipilarin. Tarpista löytyy 19 looppia reunoilta ja 3 keskeltä, saat siis taatusti tämän viritettyä mieleiselläsi tavalla. Keskiommel ja loopit on vahvistettu mustalla teipillä, joka on asetettu paikoilleen lämmitettynä, joten se on miltei yhtä silikonipinnan kanssa.

Mukana toimitetaan 6 kiinnitysnarua, 3 metriä per naru, joissa on kiristyssyteemit, sekä kuljetuskassi. Kun et halua ottaa yhtään enempää painoa rinkkaasi, on Bushmen Ultralight tarppi ainoa oikea valinta.

Bushmen Ultralight Tarp
Koko: 3 x 3m
Paino: 425g
Materiaali: Microripstop Silnylon 15D
Nopeasti kuivuva
6 kiinnitysnarua
Koko pakattuna: 20 x 7.5 x 7.5cm
19 looppia reunoilla ja 3 keskellä
Valmistettu Puolassa
Vesipilari: 2000mm
Mökkimies.com

Hämeentie 157
00560 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja