VENEESEEN TEMPUR Original Small tyyny -50%

Vantaa, Tikkurila

69 €

3 hei 18:51
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Tempur Brand Store Vantaa
Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Ilmoituksen tiedot

NUKU HYVIN MYÖS VENEESSÄ!

ERÄ UUSIA VEDENKESTÄVIÄ TEMPUR ORIGINAL SMALL -TYYNYJÄ -50% (NORM.139/KPL)

Tempur sopii loistavasti veneeseen, sillä veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin patjan & tyynyn on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu materiaalin läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin. Patjat & tyynyt voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta.

Tempur MED tuotteet ovat päällystetty nestettä läpäisemättömällä ja hengittävällä PU-päällisellä. PU-päällinen on kuumasaumattu nesteitä läpäisemättömäksi. Se on helppo poistaa ja se kestää konepesua (95 °C).

TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka haluavat tyynyltä ergonomisempaa nukkumisasentoa ja tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen. Tyyny sopii parhaiten kylkinukkujalle. Original-tyynyn kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja. TEMPUR-materiaali vähentää painetta ja lisää mukavuutta. Koko: 50 x 31 x 8 / 5 cm.

Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa useimmiten paitakokoamme.

Jos tarvitset apua tyynyn valinnassa ota yhteyttä myymäläämme 095868360 tai vantaa@tempur.fi

Saatavuus: Heti mukaan Vantaan myymälästämme!
Tempur Brand Store Vantaa

Asematie 4-10

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja