Nostalginen mummonmökki

Oulu, Pyykösjärvi-Puolivälikangas
12 hei 21:37
Tyyppi: Ostetaan
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneita: 3
Pinta-ala: 65 m²
Ilmoittaja: eeva-onni
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Etsitään unelmaa . Sellainen perinteinen mummonmökki etsinnässä pienelle perheelle. Talon / mökin tulisi sijaita Oulussa, Kiimingissä, Haukiputaalla tai erityismökin löytyessä Yli-Kiiminki ja Yli-Ii myös vaihtoehtoja.
Mökkiin muuttaa 2 henkilöä joten tilaa toivoisimme olevan noin 70 neliötä. Vanhoissa taloissa nuo neliöt menee ihan erilailla mutta esim niin että ylhäällä on 1 huone ja alakerrassa olisi köökki ja iso pirtti sekä wc jne. Mikäli mietit mökkisi / pikkutalosi myymistä niin meiltä sellainen unelma mummonmökki saa rakkautta ja huolenpitoa osakseen, usein se saattaa helpottaa päätöstä luopua vanhasta rakkaasta hyvin palvelleesta ystävästä :)
Toivoisimme että mökissä olisi tulisija, leivinuuni,puuhella tai ihana puukiuas. Mökki ei saa olla liian moderni ja nykyaikaistettu vaan nimenomaan sitä vanhaa ihanaa tunnelmaa pitäisi olla. Talosta tulisi meidän oikea koti joten sen pitäisi kuitenkin olla asuttavassa kunnossa ja terve.Toki olemme valmiita remonttiakin tekemään. Näillä kriteereillä jos se unelma jostain löytyisi niin olisimme aika onnellisia =) Mikäli sinulla on tiedossa kuvaukseen sopiva kohde niin soita minulle... tämä nykyajan tietokone ja älykulttuuri ei sovi meille. P. 044 5492536

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja