Vierasmaja Corner DeLuxe B 7x3m + 22 m2 terassi

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

11 320 €

18 maa 11:03
Tyyppi: Myydään
Pinta-ala: 22 m²
Kauppa: Vierasmaja Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Corner De Luxe B on valoisa ja toimiva yhden huoneen mökki, jossa katettu terassi liittyy kiinteästi asuintiloihin. Tupa on 21,67 m2 ja katettu terassi on 12,81 m2. Isoista ikkunoista tulvii valoa ja kodikkuutta ja tunnelma on avara.
Vierasmajan mallisto sisältää yli sata erilaista rakennusta: mökkejä, saunoja, varastoja, aittoja ja autotalleja. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hirsirakennustemme moderniin ulkonäköön ja niiden toimivuuteen käytännön elämässä. Rakennustemme raaka-aine on aina pohjoisen kuusi, joka on rakennusaineena parasta puuta maailmassa. Teemme myös muutoksia rakennuksiimme asiakkaan halun mukaan tai toimitamme kokonaan asiakkaan itse suunnitteleman rakennuksen. Meillä kaikki on mahdollista.
Kaikki rakennuksemme toimitetaan täydellisenä puuosatoimituksena sisältäen mallista riippuen kaikki ikkunat, ovet, myrskysuojat jne, kaikki välttämätön mitä pystytykseen tarvitaan. Meiltä saat myös tehtaan pystytyspalvelun. Omatoimi -rakentajalle mukana on aina rakennuksen pystytysohjeet. Kaikki rakennukset on pakattu sateenkestävään pakkaukseen. Rakennuksen tilauksen yhteydessä voitte tilata toimitukseen myös kattohuovan ja kyllästeaineen. Käytämme tuotannossa viimeisintä puuntyöstötekniikkaa ja toimitamme kahdelta Saarenmaan tehtaalta rakennuksiamme kuuteen eri maahan Euroopassa.
Lisätietoja rakennuksistamme ja toimituksesta saatte kotisivuiltamme www.vierasmaja.fi
Vierasmaja Oy

Urho Kekkosen katu 4-6 E

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat