Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

5 550 €

23 huh 15:56
Tyyppi: Myydään
Pinta-ala: 12 m²
Linkki: Katso Eva E tiedot tästä
Kauppa: Vierasmaja Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Eva E 12 m2 mallissa on iso terassi, tupa ja erilline varsto. Isot ikkunat tuovat valoa siälle ja tunnelma on valoisan avara. Etuseinän iso lasiovet ja lasit liittävät ison terassin osaksi olohuonetta. Eva e sopii puutarhan lisärakennukseksi, vierasaitaksi tai mökiksi.
Vierasmajan mallisto sisältää yli sata erilaista rakennusta: mökkejä, saunoja, varastoja, aittoja ja autotalleja. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hirsirakennustemme moderniin ulkonäköön ja niiden toimivuuteen käytännön elämässä. Rakennustemme raaka-aine on aina pohjoisen kuusi, joka on rakennusaineena parasta puuta maailmassa. Teemme myös muutoksia rakennuksiimme asiakkaan halun mukaan tai toimitamme kokonaan asiakkaan itse suunnitteleman rakennuksen. Meillä kaikki on mahdollista.
Kaikki rakennuksemme toimitetaan täydellisenä puuosatoimituksena sisältäen mallista riippuen kaikki ikkunat, ovet, myrskysuojat jne, kaikki välttämätön mitä pystytykseen tarvitaan. Meiltä saat myös tehtaan pystytyspalvelun. Omatoimi -rakentajalle mukana on aina rakennuksen pystytysohjeet. Kaikki rakennukset on pakattu sateenkestävään pakkaukseen. Rakennuksen tilauksen yhteydessä voitte tilata toimitukseen myös kattohuovan ja kyllästeaineen. Käytämme tuotannossa viimeisintä puuntyöstötekniikkaa ja toimitamme kahdelta Saarenmaan tehtaalta rakennuksiamme kuuteen eri maahan Euroopassa.
Lisätietoja rakennuksistamme ja toimituksesta saatte kotisivuiltamme www.vierasmaja.fi
Vierasmaja Oy

Urho Kekkosen katu 4-6 E

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat