Bullmastiff pentuja

Sipoo, Söderkulla

1 500 €

eilen 22:37
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Bullmastiff pennut

Ilmoituksen tiedot

Rekisteröidyistä äärimmäisen terveistä ja upea luonteisista vanhemmista syntyneet pienokaiset ovat syksyllä vailla koteja.
Sikäli kun luonne periytyy - pennuista tulee vahvoja, rohkeita ja rauhallisia, valmiina mihin vaan tekemiseen.
Bullmastiff on perhekoira, älykäs ja loistava elämänkumppani.

Emme ole kasvattajia vaan pennut ovat omien koiriemme pentuja. Emme jalosta koiria, emmekä tee tätä bisneksenä vaan tämä asutus oli vain sitä rakkautta :)
Ensimmäiset ja viimeiset pennut, ainutlaatuiset pikkuiset! Pennut kasvatetaan suurella rakkaudella, tarkastetaan eläinlääkärillä, madotetaan useasti, totutetaan kaikkeen kotielämään, rokotetaan ja rekisteröidään.

Uudessa kodissa tulee olla aikaa, osaamista ja tahtoa sitoutua koiraan sen eliniäksi.

Toivomme ensin että kerrot perheestäsi ja isännästä/emännästä joka pikkuisesta ottaa päävastuun. Jätäthän viestiin numerosi ja sähköpostisi niin otamme sinuun yhteyttä ja toivomme että tapaamme useasti täällä pentujen luona ennen luovutushetkeä. Pentujen luovutus ikä täyttyy syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta luovutamme pennut uusiin koteihin syyskuun toisella viikolla kattavan pentupaketin kera!
Pennut syntyivät 14.7.2019 ja ovat siis 7 viikon virallisessa luovutusiässä 1.9.2019

Varattavissa uroksia ja narttuja, brindlen eri sävyjä. Varaus pennusta tehdään kirjallisena kun tavataan ja uusi perhe valitsee pennun kotiinsa, varaus vahvistetaan maksulla (500) joka hyvitetään luovutushetkellä pennun kokonaishinnasta

Kolme hurmaavaa pikkuneitiä vielä vailla omaa kotia!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja