Etsin assistenttia / avustajaa

Espoo, Kilo

1 700 €

26 mar 03:01
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Tiina

Ilmoituksen tiedot

Loistavalla persoonalla varustettu henkilö avuksi arkeen.
Päätehtävä on monipuolinen henkilökohtainen avustaminen työssä ja kotona, liikuntarajoitteen takia haastavien asioiden tekeminen osittain ja joskus kokonaan. Siivous ja kotona ruoan valmistaminen + muut arkiset kotityöt, asioinnissa ja liikkumisessa auttaminen, toimintakykyä ylläpitävään toimintaan osallistuminen, kuntoilu- ja kuntoutustoiminnassa mukana auttaminen. Vaikean lukihäiriön vuoksi myös työtekstien lukemisessa ja kirjoittamisen oikolukemisessa avustaminen ja englannin kielessä auttaminen.
Etsitään rentoa, avointa, sosiaalista ja oma-aloitteisesti, sekä aikaansaavaa henkilöä. Ihmistä, joka työskentelee persoonallaan luoden positiivisuutta ympärilleen. Tarvitset hyvät sosiaaliset taidot tähän unelmaduuniin, jossa voit vaikuttaa työaikoihisi. Palkkasi on tuntiperusteinen. Tarvitset myös jonkin verran paineensietokykyä ja hitusen fyysistä voimaa. Elämänkokemuksesta on etua, sekä joustavuudesta yllättävissä tilanteissa. Äidinkielenä suomi on edellytys tehtävässä toimimiseen. Hyvä kirjoitustaito on toivottavaa.
Avustettava on rento, persoonallinen ja nuorekas mieshenkilö. Reilu huumori auttaa työstä selviytymisessä. Työaika jaetaan joko päivä- tai ilta-painotteisiin vuoroihin ma-pe välille. Jonkin verran on tarvetta myös viikonloppuisin.
Työpaikka sijaitsee Espoon Kilossa ja työalue pk-seutu. Valmius matkustamiseen tarvittaessa joitain kertoja vuodessa, esim seminaareihin.
Jos ajatus henkilökohtaisen avustajan työstä kiinnostaa, hae tätä työtä. Laita hakemus sähköpostilla!

Sopii hyvin terveys alalle haluavalle.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja