Kaunis kaksio Torreviejassa, ei tulvariskiä

Helsinki

48 000 €

27 mar 14:04
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: C Londres, Manzana 3
Pinta-ala: 43 m²
Maa: Espanja
Ilmoittaja: Risto Pihlajaniemi
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Calas Blancas on "puutarha keskellä Torreviejaa."
Kilometrin säteellä löytyy lähes kaikki olennainen kaupungissa.
Käytettävissä on 3 allasaluetta, joista suurin ja kaunein on avoinna kesä - syyskuussa.

Makuuhuoneessa on parivuode pohjoismaista kokoa palmun katveessa. Olohuoneen vuodesohvassa on tilaa kahdelle nukkujalle. Kumpaankin huoneeseen kuuluu oma parveke.

Makuuhuoneen parvekkeelta avautuu maisema yli kattomeren siniselle merelle saakka. Olohuoneen parvekkeelle mahtuu hyvin aurinkoiselle aamukahville. Kuulet lintujen laulun, liikenteen melu puuttuu täysin. Siitä huolimatta takuu parkkipaikasta kadulla tai viereisen puiston (Plaza Europa) parkkialueella.

Kalustus on uusittu 2 vuotta sitten, mm liukuovet molemmille parvekkeille, ja asunnon oveksi on asennettu turvaovi. Hissi ei toistaiseksi ole käytössä, joten "kuntoillen kolmanteen kerrokseen.

Asunto on toiminut erittäin hyvin myös vuokrakäytössä, johon asunnon varustus on hyvä ja heti valmis. (Asunto on vuokrarekisterissä, vakuutus, sähkö- ja vesisopimukset ovat voimassa.)

Lisätietoja yksityiskohdista, esittely ja myynti, Loma Espanjassa, käytetyt asunnot, ref. 418, Kari Ikonen, +34696757912.
Esittelen myös mielelläni itse asuntoa, jossa olen asunut.
Kaupan hoitaa Kari Ikonen sekä suomalaisten "oma" lakitoimisto (Aniorte - Laakso) notaarin luona.
Risto Pihlajaniemi +34654694483.

(Henkilökohtainen makuasia: olen valinnut tämän asunnon myös siksi, että alue sijaitsee kumpareella suojassa tulvavahingoilta (Tulvasateet ovat toki hyvin satunnaisia Torreviejassa.)
Samoin olen pitänyt kävelyetäisyyttä rannasta, n.1km, rauhaa ja vehreyttä parempana kuin ajoittain varsin vilkasta menoa rannan tuntumassa,)

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja