Somnolis kuorsauskisko

Tampere

35 €

14 syy 09:10
Tyyppi: Myydään
Linkki: Siirry tästä linkistä nettikauppaamme
Kauppa: LabTex Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (35)

Ilmoituksen tiedot

Väline tilapäiseen kuorsaukseen sekä lievään ja satunnaiseen uniapneaan. Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen ratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa.

Somnolis kuorsauskiskon vaikutus perustuu leuan asentoa muokkaavaan mekanismiin, jonka ansiosta ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja antaa virkistävän yöunen. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus syntyy ylähengitysteiden tukkiessa hapensaantia. Somnolis edesauttaa leuan anatomista asentoa, jolloin kieli ei valu nieluun. Ilma kulkee vapaasti eikä ikävää kuorsausääntä pääse syntymään. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Somnolis on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä ja lateksittomasta materiaalista, joka ei sisällä Bisphenol A:ta. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta.
LabTex Oy

Pulttitie 12
00880 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja