Uusia huoneistoja merinäköalalla Benidormissa

Helsinki

278 000 €

14 elo 11:54
Tyyppi: Myydään
Huoneita: 4
Pinta-ala: 85 m²
Maa: Espanja
Linkki: Klikkaa lisätiedot (ref.SP-NB-821) kotisivuiltamme
Kauppa: Z-Yachting & Golf-Estates
Kaupan kaikki ilmoitukset (199)

Ilmoituksen tiedot

Huoneistoja merinäköalalla Benidormissa Pohjois Costa Blanca

Etsitkö asuntoa vilkkaasta Benidormin rantakaupungista? Meillä saattaa olla paras projekti mitä tämä Pohjois Costa Blancalla sijaitseva kaupunki tarjoaa!

Upea lasitorni, joka katselee Välimerta vain muutaman askeleen päästä mereltä. Hanke koostuu 220 asunnosta, joissa on 2-4 makuuhuonetta. 36 kerrosta näköalalla ja ylimmän kerroksen huoneistoilla on upeat terassit, joista aukeaa upeat näkymät.

Ei ihan jokapäiväinen projeki, koska arkkitehdit ja rakennuttajat suunnittelivat ihanteellisen mukavuuden tarjoamista pitkille lomille tai kokoaikaiselle asumiselle. Asuntojen lisäksi rakennus tarjoaa kauniita maisemoitija yhteisiä alueita, joissa on suuri uima-allas, padel-kenttiä, juoksurata, petanki-kenttä, lasten alue, rentoutumisalue,... ja paljon muuta.

Vaikka Pohjois Costa Blancalla on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa, löytyy rakennuksesta sisäuima-allas sekä kuntosali. Jälleen kerran ei ihan tavanomainen uima-allas ja kuntosali sillä ne sijaitsevat 26. ja 27. kerroksessa, joista aukeaa upeat näkymät!

Asuinkompleksi on suunniteltu nautittavaksi vuoden jokaisena päivänä niiden leveillä terasseilla, jotka suuntaavat merelle päin sekä hyvin hoidetuilla yleisillä alueilla. Syö aamiaista joka päivä Välimeren merituulessa ja nauti Benidormin vilkkaasta ilmapiiristä.

Huoneistoja kävelyetäisyydellä rannasta Benidormissa, Costa Blancan pohjoispuolella.

Nämä upeat uudiskohde huoneistot sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä ihanalta Playa Poniente- kadulta. Alue, joka tunnetaan Benidormia muokkaavista ikonisista pilvenpiirtäjistä. Vaikka projekti sijaitsee etuoikeutetulla alueella, voit nauttia rauhasta jopa turismin vilkkaimpina kuukausina.

Todella upea projekti, joka muokkaa Pohjois Costa Blancan haluttua kaupunkia Benidormia. On kuin vartiotorni Välimerelle, jonka asukkaat voivat nauttia upeasta merinäköalasta joka päivä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä ja muista huoneistoista!
Z-Yachting & Golf-Estates

Av. la Mancha F9
03183 Torrevieja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja