Venetalli traileriveneelle

Iittala, Hämeenlinna
4 lok 09:55
Tyyppi: Myydään
Linkki: Landtek hallien kotisivuille TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Ilmoituksen tiedot

Hanki meiltä "pomminkestävä" talli/halli veneen talvisäilytykseen tai traileriveneen ikiomaksi "kodiksi". Meillä on tarjota runsaasti koko ja värivaihtoehtoja. Ristikkorakenteiset uppomenetelmällä kuumasinkatut teräskehät kestävät vuosikymmeniä. Kestävimmät mitä markkinoilta löytyy! Tehdastakuukin 5 v. Myös nämä pienemmät Landtek hallit ovat CE-hyväksyttyjä Niille saat mukaan arkkitehtikuvat ja lujuuslaskemat joten voit hakea halutessasi hallille myös rakennusluvan.

Pressu on kotimaista UV suojattua"pressukapellia", eli samaa 900gr/m2 kangasvahvisteista PVC pressua kuin kuorma-autoissa käytetään. Lumikuormavaihtoehdot 175kN/m2-275kN/m2 ( vaikka lumi ei juuri pyöreällä katolla pysy) Yksikertainen rakenne, helppo pystyttää ja toisaalta myös siirtää jos tarvetta tulee. Haki kerralla kunnollinen ja jätä roskat kauppiaiden riesaksi.

Toimitamme hallin aina täydellisenä kuten runko, pressut, laakertoitu+lukittavissa oleva pressuovi, ilmanvaihtoventtiilit jne. Halli voidaan tehdä myös läpiajettavaksi ja tarvittavalla seinäkorkeudella. Runsaasti värivaihtoehtoja. Katso kotisivuilta video yms. lisätietoa. Meiltä myös pystys ja siirtopalvelut, runkoon varaosat, paikkausmateriaalit jne.. Teemme myös isompia halleja venealan yrittäjille. Tutustu kotisivuilamme tarkemmin. Landtek hallin hankkineiden asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa!
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat