Mökki Rinneranta, Muonio, Könkäsenjärvi

Muonio, Muonio Keskus
2 tam 15:44
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Muonio
Pinta-ala: 50 m²
Nukkumapaikkoja: 4
Sesonkivuokra alkaen: 390 €/vko
Vuokra alkaen: 249 €/vko
Ilmoittaja: saku luhtaanmäki
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Tehethän varaukset nettimökki.com kautta. Sieltä löytyy myös paremmat kuvat.

Könkäsenlompolon rannalla mökki, 50m2: pirtti, keittiö ja sauna+pukeutumishuone. Iso terassi, laituri, vene, katiska, maakellari, rannalla nuotiokatos. Ei mukavuuksia, vain ihana luonnonrauha! Voit kuunnella lintujen laulua, soudella, kalastella, marjastaa, sienestää, samoilla luonnossa (kuiva mäntymetsä ympäristössä), tai oleilla vaikkapa takkatulen loisteesta nauttien. Mökkiin asennettu syksyllä 2013 NunnaUunin varaavatakka. Laituri rakennettu 2016. Uusi vene hankittu 2016. Saunanlauteet uusittu 2018. Käymälä/wc uusittu 2019. Mökki sijaitsee myös lähellä loheisaa Muonionjokea n.9km.

Valaistus toimii mökissä aurinkosähköllä. Kännykät ja tabletit voi ladata mökissä. (autolaturilla). CPAP toimii myös tarvittaessa. Vuokraan myös sähköperämoottoria akkuineen 70e/viikko. Minimi varausaika 2vrk. Viikko on lauantaista-lauantaihin. Puhelut numeroon: 0405894911

Hox! Hox!
Tehethän varaukset Nettimökki.com kautta. Sieltä löytyy myös paremmat kuvat.

https://m.nettimokki.com/muonio/5525

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja