Franchi Affinity 312/76 Puoliautomaatti haulikko

Kempele, Honkanen

845 €

12 syy 14:40
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Oulun Ase Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Uutuus 2019! Franchi Affinity 3 Camo Max5 Kaliberi 12/76 Toimintatapa Puoliautomaatti. Affinity 3 on Italialainen inertiatoiminen puoliautomaattihaulikko. Synteettisellä camo MAX5 tukilla varustettu Franchi ei huonoa keliä kaihda ja on helppo huoltoinen. Affinityssa 3ssa on vakiona korotettu tähtäinkisko ja punainen kuitujyvä. Paketissa mukana peränsäätölevyt 4 kpl, jolla takatukin vääryyttä sekä korkeutta pystytään säätelemään.

Varman toimivuuden takuuna toimii myös hulppea takuuaika, joka on 7 vuotta mekaanisilla osilla. Piipun pituuksia on tuuma koossa 26", 28". Myös musta synteettinen tukki.

Ominaisuudet

Uudistetussa Affinity 3 on iso viritintappi ja iso pyöreä lukonvapautin painike. Nämä nopeauttavat käsittelyä ja lataamista.

Nopea ampua ja suunnata keveytensä ansiosta, paino 3,25kg.

Patruuna kapasiteetti 4+1 ptr (ilman rajoitinta), Huom! metsästyksessä kuitenkin 1+2 sallittu, Teräshaulikelpoinen.

Vain OulunAse toimitussisältönä Franchi kova salkku + Franchi Öljypullo. Mukana ohjekirja, 3 kpl Mobil Choke 50mm vaihtosupistajia + Supistaja-avain, 4 kpl peräntaittolevyä, hihnalenkit.

Aseen osto vaatii aina voimassa olevan ostoluvan!
Oulun Ase Oy

Planeettatie 5
90440 KEMPELE

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja